mandag 27. juni 2011

Agilitystevne på Stav, Lillehammer:)

En glad vinner!!!

I helgen dro vi en glad gjeng til Stav på Tretten, hvor det skulle være stort agilitystevne...4 stevner på 3 dager:) Hytte var leid inn og 10 mennesker med 13 hunder tilsammen, fikk stablet seg på plass. Utrolig hvor bra det går egentlig med så mange tett sammen på en plass. Stevneforholdene var utrolig flotte...sol, deilige åpne gressbaner å løpe på, morsomme baner og absolutt vel gjennomført program. Det ble 12 løp tilsammen for Emmi og meg. På lørdagen varte stevnet i 12 timer, så det ble en laaaang og slitsom dag. Men været var flott og Emmi nøt å å bade i elven mellom slagene:) Jeg er imponert over utholdenheten og arbeidsiveren til lille snuppa mi..løp etter løp gir hun alt:) Og det ble mange gode resultater! Har film av nesten alle løp....:)




Fredag hopp 2 - jeg ga "ut" kommando ved hoppet etter gul tunnel og Emmi løp forbi det..skikkelig førerfeil. Ble 16. plass m/5 feil:)

Fredag agility 2 - ble en feil i slalomen og møne. Jeg tror Emmi snubler litt i slalomen og jeg følger ikke godt nok opp ved møne. Husker ikke resultatet:)

Fredag lagløp - feilfritt m/ napp og 1. plass til laget:)

Lørdag hopp 2 - 1. plass m/napp..jippi!! Og vi var eneste feilfrie:)

Lørdag agility 2 - 6. plass m/napp:)

Lørdag lagløp - 1. plass:)

Lørdag hopp 2 - disk..dårlig handlingsvalg av meg:)

Søndag hopp 2 - 1. plass m/napp..juhu!!!

Søndag agility 2 - disk, men et kjempeløp:))

Søndag lagløp - disk..Emmi smetter inn i feil tunnelinngang:)


1 kommentar:

  1. Se her ja; nå er det endelig mulig å legge inn kommentarer hos deg :-) :)

    SvarSlett