tirsdag 20. september 2011

Arendalhelgen:)

Fredag 16. september satte Hanne og jeg kursen mot Hove leir på Tromøy, Arendal. Jippi..dobbeltstevne og på tross av skikkelig dårlige værprognoser så gledet vi oss veldig:) Vi hadde leid rom i leiren og det er fantastisk deilig å bo så nærme stevneplassen. Vi koste oss og slappet godt av imellom slagene. Og ikke minst så er det fantastisk fint i området der og flotte turmuligheter. 
Vi fikk satt opp teltet fredag kveld oppe på høyden ved tribunen..flott utsikt og tribunen som en liten terrasse...supert! Bilen fikk vi parkert bak teltet slik at hundene like godt kunne ligge i den. Virkelig de beste forhold! Og lørdagen ventet regnet med å komme til stevnet var ferdig:) Varierende standard på banene, men utrolig deilig å løpe på kunstgress.
Emmi er ikke særlig glad i å løpe i regnvær, men hun var kjempeflink hele helgen. Det regnet på søndagen. men ikke så mye som fryktet heldigvis. Så alt i alt en utrolig hyggelig og flott stevnehelg:)


Jentene mine koser seg på tur:)

Hanne & Emmi koser:)

Lørdag Hopp 2 - 3. plass m/ 5 feil:) Emmi river hinder nr 2 fordi jeg glemmer å jobbe med armen og pusher fart.

Lørdag Agility 3 - 4. plass med 15 feil + tidsfeil.
Emmi tyvstarter og jeg får ikke handlet det jeg briefet, så det setter meg litt ut. Men mye jeg er veldig fornøyd med. En vegring som jeg lager på hinderet før stigen. Og så klarer jeg ikke å rette opp linjen til stigen så Emmi sklir rett av. Samt at jeg drar henne ut, et par pinner for tidlig i slalomen.  

Lørdag Lagløp - feilfritt godt innenfor standardtiden:)) Og laget vant m/napp!!
Flinkeste Emmi:)

Søndag Hopp 2 - 2. plass m/7 sek i tidsfeil.
Emmi syntes det var vått og bremset på tempoet, men gjennomførte uten banefeil:))

Søndag Agility 3 - 2. plass m/0,13 sek i tidsfeil:)))))))
Jippi!!!! Vi har aldri vært så nærme...et kjempebra løp av Emmi og meg:)))


Nå gleder vi oss veeeeeldig til neste stevne...inne i varm hall på kunstgress..blir ikke bedre enn det:)))




1 kommentar: