tirsdag 5. juni 2012

Drammen & NM

I helgen var det agilitystevne i Drammen...vi arrangerte NM. Gøy og slitsomt. Emmi deltok i den innledende runden på lørdagen. 
Agilityløpet er jeg godt fornøyd med, bortsett fra to feil fra min side. Men hun var med fra første hinder og starten ble kjempebra :) 
Så var det lagløp og det var hopp på lørdagen...Emmi er ikke så motivert for hoppløp, så hun var rimelig sirup å dra med seg. Men vi kom igjennom, dog med litt feil. Dessverre disket to av deltakerne så ingen finale på oss.  
Jeg droppet å gå hoppløpet siden Emmi var så lite motivert. Mulig vi hadde kommet til søndagens finale, men liten vits i at det bare er meg som synes agility er gøy.....og i helgen syntes Emmi at agility var litt oppskrytt :) 

Superfornøyd med starten! Så gjør jeg feil i slalomen..dumme fører :( Og så får vi en hindervegring fordi jeg sier "rundt"  i stedet for "frem rundt", med det resultat at Emmi hiver seg rundt før hinderet :)  Resten av løpet går veldig bra! 
Flinkeste Emmi :)




Søndagen startet med migrene og ble en tung, men hyggelig dag. Ikke så mye hjelp i meg for klubben. Men de sto på og fullførte et flott arrangement :) 








2 kommentarer:

  1. Så kjedelig at du ble dårlig på søndagen. Kjempe koselig å se deg igjen. Håper formen er mye bedre!

    SvarSlett
  2. Takk det samme Beate :) Veldig hyggelig å treffes! Formen er bedre og hodet har vært snilt noen dager nå.

    SvarSlett