mandag 13. august 2012

Stav

Torsdag gikk turen til Tretten for å delta på agilitystevne i helgen! Vi lå på et pensjonat oppi fjellsiden..veldig kos og deilig mat. Var spent på hvordan det ville bli å reise med en liten valp, men Yatzi var strålende :) Emmi kan fremdeles styre seg, men hun oppfører seg. Tilli har tatt på seg rollen som leketøy og oppdrager...hun er utrolig tålmodig med det lille trollet, men sier ifra når det er nok heldigvis.

Jentene min var så utrolig flinke og ivrige i helgen. Fantastisk moro å løpe med dem begge to! Og mye bra resultater ble det. Tilli tok to hoppnapp, som da betyr at hun har opprykk til klasse 2. Men vi blir en stund til i klasse 1..har ikke dårlig tid. Emmi løp for første gang et agility 3 løp uten tidsfeil...juhu!! 
Yatzi fikk masse miljøtrening..utrolig mange som ville hilse på! Og mye hund og bråk, som hun ikke brydde seg stort om. Hun koste seg i bingen utenfor teltet.

Lille slapper av oppi all agility'n :)

Skjer det noe eller....

Awww..kjedelig....

Mammas lille go'klump :)

Trøtte jenter etter en lang stevnedag :)


Litt film ble det selvfølgelig ;) 

Fredag Tilli agility 1 - disk. Hadde bestemt meg for å kjøre på ved feil. Når slalom kommer så tidlig i løpet, så har bare ikke lillesnupp tid til den. Hentet henne inn for å ta den, men når det ble feil, så var det bare å kjøre på videre og veldig fornøyd med løpet utover det :)
 

Fredag Tilli hopp 1 - 4. plass & feilfritt/napp!!
Kjempebra løp av lillesnupp og ikke minst slalominngangen :))


Lørdag Emmi agility 3 - 5-plass & feilfritt :)))) Flinkeste Emmi måtte løpe to ganger, da de ikke klarte å få med tiden første gangen, men hun var bare helt super! Det var en herlig lett klasse 3 bane, men utfordringen var feltene, da det er lett å få feltfeil på en slik løpebane. Emmi har flotte løpende felt og hun var 6 sek under standardtid :) Dette er andre runden!

Lørdag Tilli agility 1- disk. Her suste vi oss vekk begge to.. Men veldig bra start ihvertfall :)

Lørdag Tilli hopp - 10. plass. Her igjen..ikke tid til slalom..finner inngangen korrekt, men løper rett ut igjen. Men resten ble bra. Og utrolig fornøyd med bakbyttet..det var supert! Må trene mer på frembytter, for der blir hun lett for vid. 

Lørdag Emmi lagløp - 2. plass, feilfri & napp til laget:)

Lørdag Emmi lagløp - 5 feil..husker ikke lagets plassering.. 
Jeg slurver ved møne og Emmi velger å følge meg. Ellers kjempebra løp av Emmi i solsteiken :) 

Søndag Emmi agility 3 - disk. Ble bare rot fra min side...trøtt i hode og dertil dårlig fører. Tenkte å avslutt med slalomen, men ble bare tøys så løp ut og belønnet Emmi, sånn at hun uansett syntes det var gøy :) 


Søndag Emmi lagløp - disk. Jeg var for treg og sliten, mens Emmi var mer i farten enn forventet. Så hun raste inn i en tunnel, fordi jeg ikke fikk byttet der jeg hadde tenkt. Men aldeles herlig at Emmi avsluttet helgen med sånn iver og fart utpå banen i den varmen...flinkeste jenta mi:))


Søndag Tilli hopp 1 - 4. plass & feilfritt/napp:) Et kjempefint hoppløp som fløt og alt stemte! Og Tilli var rask..ca 13 sek under standardtid!
Flinkeste snuppelure :))












1 kommentar:

  1. Herlig å se dere i aksjon, Emmi og Tilli er superflinke (med god hjelp fra mor selvfølgelig)! Blir veldig inspirert til å kjøpe meg flere agility-hinder :)

    SvarSlett